Se upp för dörrarna

Runt 18-tiden idag var Centralen så fullt med folk som gick kors och tvärs med matkassar och trolleys att man fick verkligen leka slalom mellan alla människor. Massor med folk ska passera genom dörrparen mot pendeln och då tycker puckot framför mig att det var helt ok att smälla igen dörren efter honom. Alla både till höger och vänster är tillräckligt väluppfostrade för att fatta att man åtminstone slänger ett öga bakåt för att se om man behöver hålla upp dörren i ca en sekund, men det här puckot var alldeles för upptagen med...nej, ingenting...för att hålla upp dörren. Seriöst, hur tänker man då? Är man helt dum i huvudet, eller bara halvt? Helt tror jag. Om man vet att det är folk bakom en så håller man väl fan upp dörren. Det är varken svårt, energikrävande eller tar lång tid. Men jag antar att man måste vara normalbegåvad för att fatta det.

Kommentarer
Postat av: edvin

orka lägga ner energi på att vara sur över något som någon idiot gjorde för flera timmar sen? skit i sånt! tänk positivt istället

2011-05-20 @ 00:24:05
Postat av: Glader

Du verkar leva i en värld omgiven av "idioter". Det måste vara oerhört jobbigt att vara så bitter. Tom på tjuvlyssnat måste man stå ut med dina griniga kommentarer. Nåja, hoppas du hittar den stora kärleken så ska det nog ljusna i din tillvaro.

2011-05-20 @ 18:45:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0