Noll koll

Den andre typen av rulltrappeförstörare kan vi kalla för Noll Koll. Det är den värsta. Det är oftast kärringar, för om vi ska vara ärliga så har de ju oftast ingen som helst koll på läget. De anar inte för en sekund att det faktiskt finns folk eller rörelse runt om dem. Det har någon kkonstig föreställning om att de är ensamma i den här staden. Tom när de går vilse så finns det "ingen att fråga". De är egentligen inte elaka, de menar inte illa. Men de är likförbannat precis lika irriterande ändå.

De lyckas ALLTID framkalla ett syndrom, speciellt i rulltrappan (men överallt egentligen). De gör från början inget fel. De går på, ställer sig på den högra sidan, som man måste. Det är oftast när de går av som de blir jobbiga som fan. De verkar alltid ta ett steg mot mitten i samma steg då de går av och DIREKT efter avstigning stannar de. Oftast för att se vart de ska. Just det, det är heller inte ovanligt att de har en liten rullväska med sig som då gör att de tar upp hela bredden av rulltrappan när de går av. För det är just detta som problemet är. Noll Koll inser inte att det finns folk bakom som också gärna vill gå av rulltrappan istället för att stå och trippa på sista steget allt eftersom kön bakom en växer och folk börjar få panik.

Jag har faktiskt tom varit med om att någon varit tvungen att trycka på nödstoppet för att en Noll Kollare hade just noll koll. Behöver jag verkligen säga mer? Egentligen inte, men jag säger det ändå. Tills ni skaffat koll, kan ni väl åtminstone ta minst tre steg åt sidan, kärringar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0