Löningsfredagsleken

Igår var det löningsfredag och i min värld betyder det överraskningsmiddag. Vi är några kollegor som, första fredag efter löning, turas om att välja en restaurant att gå till. Man får inte berätta för någon vart vi ska. Det är alltså bara personen som valt stället som vet vart det bär av. Den enda regeln, förutom att hålla det hemligt, är att det får under inga omständigheter vara på Söder. Vi hängeer nämligen väldigt mycket på Söder och hela tanken är att vi ska utforska resten av staden och pröva nya ställen.



Igår var vi på Landet. Jag åt ungefär den godaste torsken någonsin och en dessertbricka som var helt makalös. För er som inte vet så ligger Landet vid Telefonplan, mittemot Konstfack. Så det var ganska mycket Konstfackselever där och aw:ade. Efter middagen fick alla skriva varsitt ställe på Söder på en lapp och sen drog vi en av dem, och dit gick vi för en drink. Det blev Morfar Ginko vid Mariatorget. Även här hade vi mycket trevligt. Hoppas er fredag var lika bra.


(Bilder från respektive hemsida)

Kommentarer
Postat av: joanna- Att leva med Aspergers syndrom!

Tänkte bara tipsa om att just nu pågår flera tävlingar på min blogg, vinn valfria skor från crocs eller presentkort på 300 kr till en fotobok (alla som är med och tävlar får ett presentkort på 150kr så ALLA vinner!)

Så passa på att gå in och anmäl dig!:)

2011-03-26 @ 18:43:49
URL: http://domkallarmighannes.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0