Vinterstaden

Den typiska Stockholmsvintern har börjat och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag gillar snön, men i den här staden får den ju aldrig ligga kvar. Senaste veckan har sett ut ungefär så här i korta drag. Från regn, till frost, till snö, till slask, tillbaka till snö (fast nu isig snö), till folk som trillar på perongen och eventuellt även gör illa sig på riktigt men ler och hoppar snabbt upp på benen igen för att det är så jävla pinsamt att ramla inför massor med främlingar.

Min kvalificerade gissning är att vi imorgon bitti är tillbaka till slask för att få mer snö senare under kvällen som sedan fryser på och blir till is, bara så att fler kärringar kan ramla och bryta lårbenshalsen och ha något riktigt att klaga på. Och det är ungefär så det kommer se ut de närmaste 3-4 månaderna. Dessutom kommer samtalsämnet på ALLAS läppar att endast handla om just det, hur grått, trist och slaskigt det är och hur trevligt det vore med riktig snö så att det åtminstonne kan bli lite ljust i detta eviga mörker som sköljt över staden. Grattis Stockholm, vintern är här.

Kommentarer
Postat av: Jossie

Härlig blogg! allt bra?

2010-11-23 @ 00:28:13
URL: http://Jossies.se
Postat av: » Snyggast i bloggvärlden

Bra blogg! :)

2010-11-23 @ 03:54:15
URL: http://veneziabogdanov.blogg.se/
Postat av: lucke

Anmäl dig till dagens blogg om du vill :P

2010-11-23 @ 10:10:22
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: Mallesplace - Go My Own Way

Du får flytta till småland här har vi bannemig snö så de räcker och blir över!

2010-11-23 @ 13:14:44
URL: http://mallesplace.blogg.se/
Postat av: Lilla Fröken

Det är ju finast om snön ligger kvar. Inte om den blir slask som sedan blir is...

2010-11-23 @ 17:10:34
URL: http://ellikaramelli.blogg.se/
Postat av: Ludde

Den efterlängtade stockholmsvintern. Då varken gympaskor eller kängor funkar. Här behöver man 2 vinterjackor. En tunn och en tjock. 2 skor också iofs... men de e detaljer. De enda som äger med sådana vintrar är att man spar en massa stålars på att inte göra ett skit. Dock skulle nog detta ändras om torrent-sajter försvann (jag säger inte att jag laddar ner, erkänner inte brott, men jag känner en som gör, o den personen säger att de e ASfett!)



Fridens bruden (bra blogg förresten).

2010-11-23 @ 19:12:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0